Nicole

 

Ja! Afrika is een leuke en goede reisorganisatie dat opgezet is door 2 leuke en lieve vrouwen die een hart hebben voor Afrika! Naast dat ze veel van het land weten, luisteren ze echt naar je wensen en maken een mooie reis op maat zoals jij het wil.

Ik heb samen met een vriendin een reis langs route 62 en terug via de Garden route gemaakt. Deze routes waren super mooi en leuk om te doen en het was heel erg fijn dat alles goed geregeld was van tevoren door Ja Afrika. Op het moment dat er wat was of we hadden een vraag konden we de dames van Ja! Afrika altijd meteen bereiken en hielpen ze ons direct.

Wij hebben echt een super mooie, leuke en fijne tijd in Afrika gehad en gaan zeker nog een keer terug. Als ik terug ga zou ik ook zeker bij Ja! Afrika informeren voor mijn volgende reis op maat door Afrika.

Voor een volledig reisverslag zie de ‘Polarsteps’ van Nicole!

Heeft u interesse?

 

Contact opnemen

 

Over ons

Wij zijn een klein bedrijf dat specialiseert in het op maat samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika. Zeg net als wij ooit hebben gedaan ‘ja!’ tegen Afrika en reis met ons mee. Onze reisconsulenten wonen en werken al jaren in Zuid-Afrika en delen hun ervaringen graag.