Contact

Kerstvakantie 

Van 22 december t/m 1 januari doen wij het rustig aan. We genieten – net als vele Zuid-Afrikanen – met onze gezinnen van de zonnige kerst.

Heeft u tijdens de kerstlunch reisplannen gemaakt? Stuur ons gerust een mail en we komen binnen enkele werkdagen bij u terug. Via een Whatsapp groep zijn we in deze periode beschikbaar voor klanten die in het land zijn. 

Mail ons

Vul het onderstaande formulier in of stuur ons direct een mail met al uw wensen en vragen naar info@ja-afrika.nl

Wij komen binnen 24 uur met een persoonlijke reactie bij u terug.

Bel ons

Bel of stuur een Whatsapp bericht naar: +27 (0)72 683 6299.

Indien u graag teruggebeld wilt worden, stuur dan een bericht via onderstaand formulier. Vermeld uw telefoonnummer evenals een moment waarop het u gelegen komt rustig over uw reisplannen te praten. Een van onze reisconsulenten belt u dan op een voor u geschikt moment terug.

Wij werken maandag t/m vrijdag overdag op flexibele tijden. Mocht contact in het weekend of in de avonduren u beter schikken? Laat het ons dan gerust weten en we plannen graag een telefonische afspraak met u in.

Over ons

Wij zijn een klein bedrijf dat specialiseert in het op maat samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika. Zeg net als wij ooit hebben gedaan ‘ja!’ tegen Afrika en reis met ons mee. Onze reisconsulenten wonen en werken al jaren in Zuid-Afrika en delen hun ervaringen graag.