Over ons

Ja! Afrika Travel is een klein bedrijf dat specialiseert in het op maat samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika. Ja! Afrika is ontstaan nadat wij – Hanneke en Yara – afzonderlijk van elkaar ca. 10 jaar geleden verliefd zijn geworden op Zuid-Afrika. We leerden elkaar op de werkvloer kennen. Eerst als vriendinnen en nu laten we samen de droom van een eigen reisorganisatie werkelijkheid worden.

Zeg net als wij ooit hebben gedaan ‘ja!’ tegen Afrika en reis met ons mee!

 

Wat maakt Ja! Afrika Travel voor u als klant uniek?

Ja! Afrika Travel heeft een klein team. U heeft altijd contact met dezelfde twee personen: Hanneke en Yara. Wij hebben het gehele process in handen: het  bespreken van uw wensen tot het uitwerken van het voorstel op maat en de uiteindelijke boekingen. Dit zorgt voor korte lijntjes. Door deze korte lijntjes lukt het ons ieder voorstel op de exacte wensen van de klant af te stemmen: geen massaproductie en geen standaard pakketten.
We testen onze accommodaties uit en kunnen u vanuit persoonlijke ervaring adviseren. Wij boeken geen reisonderdelen voor onze klanten welke we niet zouden aanbevelen aan onze eigen vrienden en familie!

Het samenstellen van reizen is niet alleen ons werk maar ook onze hobby. Hoewel we beiden origineel een achtergrond hebben in het onderwijs en dus niet in toerisme, hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het uitstippelen en reserveren van alle soorten reizen in zuidelijk Afrika. Onze ‘juf kwaliteiten’ komen echter vaak nog goed van pas! Zo zijn we erg geduldig, zijn wij pas tevreden als u als klant  dat ook bent, vinden we het heerlijk om veel over het land te vertellen en al uw vragen uitgebreid te beantwoorden en zijn wij – doordat wij hier ondertussen al echt als ‘locals’ leven – nauw betrokken bij de lokale bevolking hier om ons heen. Zo vinden wij het zeer belangrijk dat onze diensten ook iets betekenen voor de lokale bevolking zelf – met name kinderen. Onder aan deze pagina vindt u hier over meer informatie.

Wij hebben geen goedkoopste prijsgarantie. Dat klinkt raar, maar het goedkoopste is niet per se het beste. Wij zoeken de mooiste plekjes uit die het beste bij de klant passen en onderhouden persoonlijk contact met de de accommodaties en leveranciers. Bij onze voorkeursleveranciers hebben wij wel zeer goede inkoopprijzen bedongen, waardoor wij bij deze locaties de beste prijzen kunnen bieden aan onze klanten.

Heeft u interesse?

 

Contact

 

Over ons

Wij zijn een klein bedrijf dat specialiseert in het op maat samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika. Zeg net als wij ooit hebben gedaan ‘ja!’ tegen Afrika en reis met ons mee. Onze reisconsulenten wonen en werken al jaren in Zuid-Afrika en delen hun ervaringen graag.