Child Welfare Kleinmond

Ja! Afrika steunt Child Welfare Kleinmond

 

Wij zijn verliefd geworden op Zuid-Afrika en willen dit gevoel en deze ervaringen delen met onze klanten. Naast dat ze onze liefde voor het land willen delen met de klanten, willen we iets terug geven aan het land. Een vakantie is namelijk nog leuker wanneer u er niet alleen zelf van geniet! Daarom helpt u – wanneer u een reis via Ja! Afrika Travel boekt – Child Welfare Kleinmond.

Child Welfare Kleinmond zet zich in voor kwetsbare kinderen tot 18 jaar met sociaal werk in risicogezinnen, preventie, vakantieprogramma’s, informatiebijeenkomsten voor ouders en campagnes m.b.t veiligheid en hygiene. Daarnaast faciliteert Child Welfare Kleinmond de administratie voor een crèche, drie pre-primary scholen, twee naschoolse opvang centra en een kindertehuis. 

Ja! Afrika doneert van iedere boeking een percentage aan Child Welfare Kleinmond.

Lijkt het u leuk om te zien waar uw bijdrage naartoe gaat en om een bezoekje te brengen aan Kleinmond?
Op aanvraag is het mogelijk een van de projecten tijdens uw reis te bezoeken. Kleinmond ligt tussen Gordon’s Bay en Hermanus op een uur rijden van Kaapstad.
Neem a.u.b. contact met ons op voor een afspraak. 

Heeft u interesse?

 

Contact opnemen

 

Over ons

Wij zijn een klein bedrijf dat specialiseert in het op maat samenstellen van uw reis naar Zuid-Afrika. Zeg net als wij ooit hebben gedaan ‘ja!’ tegen Afrika en reis met ons mee. Onze reisconsulenten wonen en werken al jaren in Zuid-Afrika en delen hun ervaringen graag.